maandag 15 juni 2009

Zoontje van Schots slachtoffer ook overleden

Het zoontje van de Schotse vrouw die aan de Mexicaanse griep overleed, is 24 uur na zijn moeder ook overleden. De dokters van het Royal Alexandra Hospital in Paisley laten weten dat het twee weken oude jongetje zelf niet stierf aan de ziekte. Dat schrijft The Telegraph.

Niet besmet
De 38-jarige Jacqui Fleming stierf gisteren aan de Mexicaanse griep. Het personeel was aanvankelijk niet op de hoogte van de zwangerschap van de Schotse. Toen bleek dat ze een baby verwachtte, werd de vrouw overgebracht naar het Royal Alexandra Hospital in Paisley. Daar beviel ze drie maanden te vroeg van een zoontje Jack.

Ondanks het feit dat het jongetje voortdurend verzorgd werd in een couveuse, stierf de twee weken oude Jack vandaag toch. Artsen benadrukken wel dat het jongetje niet besmet was met de Mexicaanse griep.

Moeilijke periode
Voor de vader en de twee andere zonen van Jacqui is het nieuwe overlijden zwaar om dragen. "Mijn knappe zoontje werd op 1 juni elf weken te vroeg geboren", vertelde een geƫmotioneerde vader, "Ondanks de vele complicaties startte hij een moedig gevecht, maar dat heeft hij deze avond moeten opgeven. Hem zo snel na zijn moeder verliezen, is enorm stresserend en moeilijk voor onze familie."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten